Anbefalinger

Spot on!

Jeg havde en session med Mannah, og jeg blev positivt overrasket. Hun ramte spot on med de fleste ting. Det gjorde jeg virkelig begyndte at tænke dybere over tingende, da Alt hun sagde jo passede på mig. Alt hun sagde om min personlighed, mine træk, min opførsel osv, passede simpelthen spot on. Meget overrasket over at en der ikke kender mig , kan bekrive mig så deltaljeret og præcist.. Virkelig dygtig.. Efter session har jeg tænkt over at jeg vil skifte navn. Og når den tid kommer hvor jeg vil det, vil jeg helt sikkert bede Mannah om hjælp. Tak for en berigende og god session Mannah 🙂

Mai-Britt

Spændende, lærerigt og hyggeligt

Jeg har kun positive ting at fortælle om min session med Mannah, og hende som person. Hun er en utrolig skøn kvinde, med lyttende og forstående ører.

For mig var det en rigtig sjov og spændende oplevelse, der satte tankerne i gang efterfølgende.

Hvis du overvejer en session, skal du helt klart vælge Mannah! Ikke mindst var hun sød at snakke med under sessionen, men også efterfølgende, har hun været rigtig god til at give råd og lærer fra sig af sin egen livserfaring.

Du vil gå derfra med en oplevelse du ikke glemmer, det er sikkert 😃

Nanna

En spændende oplevelse

Mannah er et utroligt kærligt og omsorgsfuldt menneske, der forstår at sætte sig ind i andre menneskers sted. Hun tog imod mig med åbne arme, og fik mig til at føle mig tilpas – hun er virkelig rar at være i selvskab med!

Vi havde en spændende snak, og jeg gik derfra med ting til eftertanke. Også efter sessionen var jeg velkommen til at stille spørgsmål, og hun svarer lynhurtigt.

En spændende oplevelse, der varmt kan anbefales! Kun positive ting herfra. 🙂

Linea

Tak for en fantastisk service

Vi stødte tilfældigt på Mannah efter at havde forsøgt forgæves at få fat på flere forskellige numerologer og vi skulle vælge navn til vores datter som allerede var 4 måneder gammel.

Mannah har været så fleksibel, hjælpsom og hurtig til at svare på beskeder både før og under sessionen, men faktisk også efterfølgende. Det har været en rigtig god oplevelse og vi er så glade for den session vi har haft og for det navn som vores datter har fået.

Vi har kun positive ting at sige om Mannah og den session vi har haft om vores datter og vender med sikkerhed tilbage til hende, hvis nogen af os andre overvejer et navneskift

Louise Justesen

Indsend anbefaling