Ydelser

Numerologien er et stærkt værktøj som skaber forandring

Hos Mannah for Sjælen er et personligt navneskifte inddelt i to trin, dels for at imødekomme den store beslutning og forandring der ligger i at skifte navn, dels at gøre den økonomiske del af processen mere overskuelig. Numerologi er ikke for alle og hos Mannah for Sjælen har du derfor mulighed for blot at købe en tolkning af dine nuværende navne og hermed finde ud af om numerologi er noget for DIG.

Du kan booke en tid til èt trin ad gangen, eller du kan booke en tid til begge trin i forlængelse af hinanden.
Prisen er den samme hvad enten du vælger at tage et trin ad gangen eller begge trin samtidig.

Booking af trin 2 forudsætter gennemførelse af trin 1 hos Mannah for Sjælen

Du kan modtage din session ved fysisk fremmøde hos Mannah for Sjælen
på Miliegræsset 55 i Odense SØ eller du kan bestille en online session.

Nature Numbers

Trin 1

Ønsker du at vide hvad du tiltrækker gennem din fødselsdato og dine navne?

Denne session er til dig som ønsker at lære dig selv bedre at kende. Måske oplever du at støde på de samme udfordringer igen og igen, måske oplever du adfærdsmønstre som synes umulige at ændre, eller måske ved du ikke helt hvem du er og hvad du skal i dette liv.

Ligemeget hvad du kæmper med, får du i denne session klarhed over hvad du tiltrækker via din fødselsdato og dine navne. Numerologien beskriver dit liv, hvad enten det er sukkersødt eller benhårdt. Under sessionen lærer du om dine karaktertræk, dit overordnet livsformål og dine livslektioner.

Efter denne session vil du med sikkerhed se på dig selv med andre øjne. Du kan vælge at nyde dine nye personlige indsigter og leve videre som før, eller du kan fatte mod og gå videre til trin 2, som er navneskiftet. Valget er DIT. Kun DU ved hvad der er rigtigt for DIG.

Pris: 1499 kr.
Tid: 1½ time

Du får:

  • Dybdegående tolkning af din fødselsdato
  • Dybdegående tolkning af dine nuværende navneenergier
  • Analyse af dine årstalsrækker de næste 5 år
  • Healing som afslutning på sessionen
Ring 50 55 34 46
Nice Numbers

Trin 2

Ønsker du at skabe det liv andre kun tør drømme om?

Denne session er til dig der har gennemgået trin 1 og har besluttet dig for at du ikke længere vil nøjes, men istedet vil tage din skæbne i egen hånd og skabe et andet liv fyldt med alt det du elsker.

Du er klar til at udleve alle dine drømme, samt leve i glæde og harmoni med din sjæls sande ønsker og formål. Du er klar til en forandring og får sommerfugle i maven over din kommende fremtid.

Efter mine anvisninger vælger du selv et navn, som støtter op om netop DIG og DIN fødselsdato, således at du kan udleve dit fulde potentiale til stor glæde for dig og din omverden.

Dine navne fortæller om dine livsomstændigheder, din skæbne og din livsoplevelse, lad energierne arbejde for DIG, så du kan leve det liv andre kun tør drømme om.

Pris: 1499 kr.
Tid: 1½ time

Du får:

  • Dybdegående tolkning af dine nye navneenergier
  • Analyse af dine nye årstalsrækker de næste 5 år
  • Udførlige lister med navneforslag
  • Gennemgang af guide til udrensningsprocessen
  • Healing som afslutning på sessionen
Ring 50 55 34 46
CallMe

Ønsker du en indledende samtale omkring din numerologiske proces?

Numerologien er et stærkt værktøj, som skaber forandring. Mange mennesker har ubevidst modstand på forandring, fordi det føles utrygt.

Derfor tilbyder jeg alle mine potentielle kunder 30 min. gratis samtale inden booking af din session, hvor vi taler om netop det der er vigtigt for DIG, i forbindelse med din numerologiske- og personlige proces.

Sessionen er valgfri og skal bookes separat

Pris: 0 kr.
Tid: 30 min
– telefonopkald

Ring 50 55 34 46
Numerologi må aldrig træde i stedet for lægelig behandling, men kan ses som et supplement hertil.